Dokumenty a podklady nutné pro udělení víza do Ruska

Pro udělení víza je nutné na konzulátu Ruské federace předložit následující dokumenty a podklady:

  1. Cestovní pas, který musí být platný nejméně 6 měsíců po plánované době návratu z Ruské federace.
  2. Vyplněný vízový formulář, který se vyplňuje on-line zde: vízová anketa a následně vytiskne a podepíše.
  3. Potvrzení o cestovním pojištění v zahraničí (často je připojeno k platební kartě a stačí si vyžádat jen potvrzení z banky, která kartu poskytla), případně je možné získat pojištění u nás.
  4. Standardní dokladová barevná fotografie na dokumenty 1ks, formát 3,5×4,5 cm na bílém pozadí !!!
  5. Pro vízum do Ruska je dalším důležitým dokumentem tzv. pozvání z ruské strany nebo turistický voucher. Pozvání rádi zajistíme my.

Tyto dokumenty je potřeba dodat na naši adresu (v kontaktech). Osobně do Prahy nebo do Zlína. Pokud donesete podklady do Zlína, počítejte s cenou za doslání do Prahy 150 Kč. Jestliže posíláte EMS (služba České pošty) sami, uveďte na podacím lístku telefon: 775 023 598, zásilka bude doručena následující pracovní den.